Eurovision Song Contest: Norge bestemmer sendes 15. mai

ucly_h_xheh2kuopg_qrywvybx4-vrv5snlt7n2mfxda

NRK har nå offentliggjort enda litt mer om hvordan deres alternative opplegg rundt årets Eurovision Song Contest skal bli. Nå har det blitt bekreftet at fredag 15. mai arrangerer NRK en egen Eurovision-finale der norske seere skal stemme frem årets vinner.

12 av årets Eurovision-låter har blitt plukket ut, og skal stemmes på av det norske folk. Disse tolv bidragene er plukket ut på bakgrunn av odds, strømmetall, rangeringer hos fans osv. Foreløpig har ikke NRK offentliggjort hvilke eksakte tolv bidrag det er snakk om. I tillegg blir det en hyllest til årets vinner av Melodi Grand Prix, Ulrikke Brandstorp.

Programmet skal ledes av Marte Stokstad, kjent fra Adresse Europa, tidligere programleder for Melodi Grand Prix, og ny Eurovision-kommentator for Norge, og Ronny Brede Aase, som ledet årets norske MGP, og mest kjent for å ha vært programleder i P3morgen. Sendingen går fra kl. 20.05 fra Marienlyst på NRK1. Vi gleder oss til å se «Eurovision Song Contest: Norge bestemmer».

marte-stokstad

Marte Stokstad var opprinnelig annonsert som ny Eurovision-kommentator, men skal istedenfor være programleder for «Eurovision Song Contest: Norge bestemmer», sammen med Ronny Brede Aase.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s