ESQUAD Contest 2020: Danmark

Så var det første nordiske land ut i vår konkurranse, Danmark. En nasjonal finale som i år ble litt spesiell, da de så seg nødt til å kjøre hele showet uten publikum grunnet koronakrisen. De klarte allikevel å komme seg fint igjennom, og her er de to bidragene vi har valgt ut for dere å stemme på. Stemmingen avsluttes etter et døgn, samtidig som et nytt land vil starte sin nasjonale finale. Bli med oss og velg en alternativ vinner!

Jasmin Rose feat. RoxorLoops – Human
Jamie Talbot – Bye Bye Heaven

Forfatter: Tina Bekkholt

Tina, 29 år, opprettet Eurovision på norsk (nå kjent som Eurovisionsquad) i 2016. Hun har fulgt nøye med på Eurovision Song Contest siden 2000, og blogget lenge om emnet, før hun begynte å skrive for daværende escwebs.net høsten 2012. Hun har siden 2013 reist rundt for å overvære Eurovision live, og har også fått med seg noen nasjonale finaler i Norge og Sverige. Tina sin musikkinteresse har vart hele livet, og hun har gått i musikkbarnehage, på musikkskole, musikklinja på videregående og senest tatt en bachelorgrad i Music Management.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s