ESQUAD Contest 2020: Romania

Roxen ble utvalgt internt av TVR i år, og det har de allerede fått mye skryt for! Hun fikk flere låter folket kunne stemme på, og vi viser dere her både Cherry Red og Colors, to sterke låter. Nå er det opp til deg å avgjøre hvilken hun skal representere Romania med i ESQUAD Contest 2020. Stemmingen avsluttes etter et døgn, samtidig som et nytt land vil starte sin nasjonale finale. Bli med oss og velg en alternativ vinner!

Roxen – Cherry Red
Roxen – Colors

Forfatter: Tina Bekkholt

Tina, 29 år, opprettet Eurovision på norsk (nå kjent som Eurovisionsquad) i 2016. Hun har fulgt nøye med på Eurovision Song Contest siden 2000, og blogget lenge om emnet, før hun begynte å skrive for daværende escwebs.net høsten 2012. Hun har siden 2013 reist rundt for å overvære Eurovision live, og har også fått med seg noen nasjonale finaler i Norge og Sverige. Tina sin musikkinteresse har vart hele livet, og hun har gått i musikkbarnehage, på musikkskole, musikklinja på videregående og senest tatt en bachelorgrad i Music Management.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s