ESQUAD Contest 2020 presentasjon: San Marino

San Marino er det andre landet hvor dere ikke får stemme. Dette fordi Senhit ble valgt som artist internt i landet, og det var kun to låter å stemme på. Det betyr altså at det eneste andre alternativet som kom fra landet i år var denne låta, Obsessed. Den ble dermed direktekvalifisert hos oss. I morgen er vi tilbake til vanlig stemming igjen. Håper du liker bidraget fra San Marino!

Senhit – Obsessed

Forfatter: Tina Bekkholt

Tina, 29 år, opprettet Eurovision på norsk (nå kjent som Eurovisionsquad) i 2016. Hun har fulgt nøye med på Eurovision Song Contest siden 2000, og blogget lenge om emnet, før hun begynte å skrive for daværende escwebs.net høsten 2012. Hun har siden 2013 reist rundt for å overvære Eurovision live, og har også fått med seg noen nasjonale finaler i Norge og Sverige. Tina sin musikkinteresse har vart hele livet, og hun har gått i musikkbarnehage, på musikkskole, musikklinja på videregående og senest tatt en bachelorgrad i Music Management.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s