ESQUAD Contest 2020: Ukraina

Så var vi altså kommet til den siste nasjonale finalen. Tre bidrag hvor du kan stemme frem din vinner som tar seg til ESQUAD Contest 2020 for Ukraina. Stemmingen avsluttes etter et døgn. Bli med oss og velg en alternativ vinner! Vi håper du har kost deg med de nasjonale finalene våre, og snart er det nå tid for semifinalene i konkurransen. Vi gleder oss!

Jerry Heil – Vegan
Assol – Save It
CLOUDLESS – Drown Me Down

Forfatter: Tina Bekkholt

Tina, 29 år, opprettet Eurovision på norsk (nå kjent som Eurovisionsquad) i 2016. Hun har fulgt nøye med på Eurovision Song Contest siden 2000, og blogget lenge om emnet, før hun begynte å skrive for daværende escwebs.net høsten 2012. Hun har siden 2013 reist rundt for å overvære Eurovision live, og har også fått med seg noen nasjonale finaler i Norge og Sverige. Tina sin musikkinteresse har vart hele livet, og hun har gått i musikkbarnehage, på musikkskole, musikklinja på videregående og senest tatt en bachelorgrad i Music Management.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s