ESQUAD Contest 2020: Slik blir semifinalene og finalen

Vi nærmer oss slutten på de nasjonale finalene i årets ESQUAD Contest, og semifinaler og finale står snart for tur. Rekkefølgen i semifinalene er mer eller mindre etter slik det opprinnelig skulle vært i årets Eurovision, men med små justeringer for at det skal passe inn med antall. Det vil foregå i watch2gether der vi viser vi frem de ulike semifinalistene og finalistene som du kan stemme på. Det blir også mulighet for å chatte, diskutere låtene og stille eventuelle spørsmål der. Hele squaden vil være tilstede i chatten. Vi håper på god stemning!

Hvor?
Watch2gether: Finale

Når?
Første semifinale: Tirsdag, 9. juni. Kl: 19:00
Andre semifinale: Torsdag, 11. juni. Kl: 19:00
Finale: Lørdag 13. juni. Kl: 19:00

Hvordan stemme?
Du kan stemme nederst i innleggene til semifinalene som blir postet her inne på eurovisionsquad.com etter hver stream er ferdig. Det vil også være mulig å hjertestemme i rommet mot slutten av streamen. Vi sier ifra da du kan stemme. Du krysser av for de 6 bidragene fra hver semi som du helst vil se i finalen. Resultatet blir offentliggjort tidligere samme dag som neste show sendes.

Finaleinnlegget vil bli postet tidligere på finaledagen, like etter de siste semifinalistene er offentliggjort, og du kan derfor begynne å stemme i finalen allerede før vi streamer denne. Avstemmingen avsluttes senere samme kveld som finalen.

Forfatter: Tina Bekkholt

Tina, 29 år, opprettet Eurovision på norsk (nå kjent som Eurovisionsquad) i 2016. Hun har fulgt nøye med på Eurovision Song Contest siden 2000, og blogget lenge om emnet, før hun begynte å skrive for daværende escwebs.net høsten 2012. Hun har siden 2013 reist rundt for å overvære Eurovision live, og har også fått med seg noen nasjonale finaler i Norge og Sverige. Tina sin musikkinteresse har vart hele livet, og hun har gått i musikkbarnehage, på musikkskole, musikklinja på videregående og senest tatt en bachelorgrad i Music Management.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s