I kveld: Første semifinale i ESQUAD Contest 2020

Der var vi endelig i gang. 24 bidrag er plukket ut av dere og oss i squaden, og det er tid for å finne vår store favoritt blant de som ikke fikk muligheten til å vise seg frem i år. Og det er nettopp dette som er bakgrunnen for hele ESQUAD Contest, det å vise frem gode låter som aldri fikk muligheten, noe vi ESC-fans opplever hvert eneste år. Flere fortjener å bli hørt!

Her har dere full line-up for i kveld (som vi forøvrig har forsøkt å få tilnærmet lik hva den ville/kunne vært i årets ESC):

 1. Sverige: Dotter – Bulletproof
 2. Hviterussland: Angelika Pushnova – True Love
 3. Australia: Jaguar Jonze – Rabbit Hole
 4. Slovenia: Inmate – The Salt
 5. Litauen: Rūta Loop – We Came From Sun
 6. Kroatia: Indira – You Will Never Break My Heart
 7. Norge: Tone Damli – Hurts Sometimes
 8. Israel: Eden Alene – Savior in the Sound
 9. Romania: Roxen – Colors
 10. Ukraina: Jerry Heil – Vegan
 11. Italia: Raphael Gualazzi – Carioca
 12. San Marino: Senhit – Obsessed
Hvis dere vil høre alle låtene på forhånd har vi de selvfølgelig klare i en Spotify-liste til deg.

Dere kan være med og se alle opptredener sammen med oss via denne linken hos Watch2gether i kveld, 19:00! Det er også muligheter for å chatte der inne, så gjerne bli med oss der. Dere kan stemme her inne på siden eller inne på Watch2gether da semifinalen er ferdig. Vi gir nærmere beskjed om det der. Skulle du lure på noe mer angående det hele står det informasjon her, eller du kan spørre oss i SoMe eller i chatten hos Watch2gether. Vi snakkes i kveld!

Forfatter: Tina Bekkholt

Tina, 29 år, opprettet Eurovision på norsk (nå kjent som Eurovisionsquad) i 2016. Hun har fulgt nøye med på Eurovision Song Contest siden 2000, og blogget lenge om emnet, før hun begynte å skrive for daværende escwebs.net høsten 2012. Hun har siden 2013 reist rundt for å overvære Eurovision live, og har også fått med seg noen nasjonale finaler i Norge og Sverige. Tina sin musikkinteresse har vart hele livet, og hun har gått i musikkbarnehage, på musikkskole, musikklinja på videregående og senest tatt en bachelorgrad i Music Management.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s