I kveld: Andre semifinale av ESQUAD Contest 2020

Vi er kommet til den andre semifinalen av ESQUAD Contest 2020, og nå skal vi kåre de siste finalistene til lørdagens finale. Finalistene fra den første semifinalen blir publisert her senere idag.
Samme som på tirsdag kan du stemme her inne i stemme-innlegget som postes etter den andre semifinalen, og det er også mulig å hjertestemme inne i Watch2gether. Vi koste oss masse forrige semifinale med god stemning i chatten, så vi håper det blir like gøy i kveld!

Her er kveldens program:

 1. Estland: Uudo Sepp – I’m Sorry. I Messed Up
 2. Moldova: Dianna Rotaru – Dale dale
 3. Tsjekkia: Olga Louvanova – Dark Water
 4. Serbia: Lazar Živanović – Puklo je nebo
 5. Polen: Lake Malawi – Lucy
 6. Island: Brynja Mary – Augun þín
 7. Danmark: Jamie Talbot – Bye Bye Heaven
 8. Albania: Elvana Gjata – Me tana
 9. Finland: Sansa – Lover View
 10. Armenia: TOKIONINE – Save Me
 11. Portugal: Bárbara Tinoco – Passe-Partout
 12. Latvia: Audiokvartāls – Connection
Du kan høre samtlige bidrag i ESQUAD Contest i spillelista vår på Spotify!

Dere kan være med og se alle opptredener sammen med oss via denne linken hos Watch2gether i kveld, 19:00! Det er også muligheter for å chatte der inne, så gjerne bli med oss der. Dere kan stemme her inne på siden eller inne på Watch2gether da semifinalen er ferdig. Vi gir nærmere beskjed om det der. Skulle du lure på noe mer angående det hele står det informasjon her, eller du kan spørre oss i SoMe eller i chatten hos Watch2gether. Vi snakkes i kveld!

Forfatter: Tina Bekkholt

Tina, 29 år, opprettet Eurovision på norsk (nå kjent som Eurovisionsquad) i 2016. Hun har fulgt nøye med på Eurovision Song Contest siden 2000, og blogget lenge om emnet, før hun begynte å skrive for daværende escwebs.net høsten 2012. Hun har siden 2013 reist rundt for å overvære Eurovision live, og har også fått med seg noen nasjonale finaler i Norge og Sverige. Tina sin musikkinteresse har vart hele livet, og hun har gått i musikkbarnehage, på musikkskole, musikklinja på videregående og senest tatt en bachelorgrad i Music Management.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s