Her er de første finalistene til ESQUAD Contest!

Da var første stemmerunde over! Vi har 6 finalister klare til lørdag. Her er lista over de kvalifiserte i tilfeldig rekkefølge:

  • Kroatia
  • Sverige
  • Ukraina
  • Slovenia
  • Australia
  • Italia

Gratulerer så mye til finalistene! Det var tett nede i rekkene, så det var noen land som bare akkurat ikke klarte å komme igjennom. Her er låtene du vil se igjen på lørdag:

I kveld kl. 19:00 er det klart for den neste semifinalen, og den kan du se her! Stemming for kveldens semi blir lagt ut da den er ferdig, og der kan du stemme frem til 14:00 på lørdag.

Forfatter: Tina Bekkholt

Tina, 29 år, opprettet Eurovision på norsk (nå kjent som Eurovisionsquad) i 2016. Hun har fulgt nøye med på Eurovision Song Contest siden 2000, og blogget lenge om emnet, før hun begynte å skrive for daværende escwebs.net høsten 2012. Hun har siden 2013 reist rundt for å overvære Eurovision live, og har også fått med seg noen nasjonale finaler i Norge og Sverige. Tina sin musikkinteresse har vart hele livet, og hun har gått i musikkbarnehage, på musikkskole, musikklinja på videregående og senest tatt en bachelorgrad i Music Management.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s