ESQUAD Contest 2020: 2. Semifinale

Andre og siste semifinale er overstått. Nå er det tid for å finne de 6 siste finalistene til lørdag. På samme måte som sist kan du stemme nederst i innlegget ved å krysse av ved dine 6 favoritter. Alle finalistene vil bli presentert lørdag, og da vil stemmingen til finalen være åpen så fort resultatet fra andre semifinale er avklart. Vi gleder oss!

  1. Estland

2. Moldova

3. Tsjekkia

4. Serbia

5. Polen

6. Island

7. Danmark

8. Albania

9. Finland

10. Armenia

11. Portugal

12. Latvia

Forfatter: Tina Bekkholt

Tina, 29 år, opprettet Eurovision på norsk (nå kjent som Eurovisionsquad) i 2016. Hun har fulgt nøye med på Eurovision Song Contest siden 2000, og blogget lenge om emnet, før hun begynte å skrive for daværende escwebs.net høsten 2012. Hun har siden 2013 reist rundt for å overvære Eurovision live, og har også fått med seg noen nasjonale finaler i Norge og Sverige. Tina sin musikkinteresse har vart hele livet, og hun har gått i musikkbarnehage, på musikkskole, musikklinja på videregående og senest tatt en bachelorgrad i Music Management.

2 thoughts

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s