ESQUAD Contest 2020: Finale

Så var dagen kommet! Dere har stemt, mye mer enn vi hadde forventet også. Tusen takk for det, så gøy å se at flere har kost seg med konkurransen! Selve finalen kan du se HER i kveld.

Nå er alle finalistene trukket, 12 land er valgt ut etter mange uker med nasjonale finaler og semifinaler, og du kan allerede NÅ stemme i kveldens finale. Vi skal kåre en vinner! Du kan stemme nederst i dette innlegget. Du kan også hjertestemme inne i Watch2gether hvor du stemmer på ditt favorittbidrag, altså kun ETT bidrag som du gir en stemme til. Det vil bety det samme som en 12-poenger.

12 land er valgt ut etter mange uker med nasjonale finaler og semifinaler. Nå skal vi kåre en vinner! Du stemmer nederst i dette innlegget, og stemmingen avsluttes kl. 21.00 i kveld. Resultatet kommer i kveld etter at stemmene er talt opp.

Her er finalen:

  1. Ukraina

2. Latvia

3. Albania

4. Tsjekkia

5. Sverige

6. Italia

7. Armenia

8. Slovenia

9. Australia

10. Kroatia

11. Polen

12. Serbia

Forfatter: Tina Bekkholt

Tina, 29 år, opprettet Eurovision på norsk (nå kjent som Eurovisionsquad) i 2016. Hun har fulgt nøye med på Eurovision Song Contest siden 2000, og blogget lenge om emnet, før hun begynte å skrive for daværende escwebs.net høsten 2012. Hun har siden 2013 reist rundt for å overvære Eurovision live, og har også fått med seg noen nasjonale finaler i Norge og Sverige. Tina sin musikkinteresse har vart hele livet, og hun har gått i musikkbarnehage, på musikkskole, musikklinja på videregående og senest tatt en bachelorgrad i Music Management.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s