Eurovision har offentliggjort datoene for neste års finaler og planleggingen er offisielt i gang!

Det er ikke å stikke under en stol at å miste eurovision song contest 2020 var en skikkelig nedtur. Ikke bare for fansen, men for alle som har vært inkludert i planlegging, bygging, komponering, you name it. Eurovision song contest er utrolig stort. Faktisk er det så stort at vi ofte kan glemme hvor mange folk som er involvert i hele prosessen hver år.

Pandemien satte hele samfunnet på vent. Noe som har vært vanskelig for mange. Fansen ble derfor utrolig lykkelige når de fikk et slags erstatningsshow for årets ESC. Nemlig Europe: Shine a light. Helt avslutningsvis i programmet kom nyheten om at neste års finalen faktisk skal avholdes i Rotterdam – der årets finale skulle avholdes. Det gjorde godt å vite at selv om det var et helt år til neste gang – så virket det i alle fall som om det skulle bli noe av! De våget å drømme, selv om de ikke visste hvordan samfunnet kan ha endret seg til da. De ga eurofansen håp!

I dag kom det enda flere gode nyheter! Mange lurte på om EBU (kringkasteren ansvarlig for eurovision song contest) våget å sette en dato på neste års finaler. Nettopp fordi ingen vet om folk kan samles innen da, om nye smittebølger kommer, etc. Den datosettingen ble offentliggjort i dag. Neste års finaler er 18., 20. og 22 mai, som faktisk er under et år til! Nå som vi er har vist at vi er et samfunn som fint klarer å vente på bedre tider – skal vi nok se at de månedene går unna fortere enn vi kan forestille oss!

Forfatter: Hanne Rams

Lever innflytter-livet i Oslo. SoMe-ansvarlig for Eurovision Squad, som hun ble en del av i 2016. Fikk øynene opp for ESC i 2003 og har blogget om dette tidligere. Er ellers over middels glad i te i alle kopper, musikk i alle former, farger i alle nyanser og verden i alle dets hjørner.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s