Raylee til finalen

Hurra! Raylee ble den neste artisten til å få finalebillett til årets MGP, og vi har nå hørt fem av finalelåtene. Det ser ut til å kunne bli en spennende og bra finale! Slik så duellene ut i kveld (vinneren er uthevet):

Duell 1
Ketil Stokkan – My Life is OK
Daniel Owen – Psycho

Duell 2
Raylee – Hero
Maria Solheim – Nordlyset

Gullduell
Daniel Owen – Psycho
Raylee – Hero

Mandag får vi høre fire nye delfinalister, og på fredag presenteres Kaja Rode sin finalelåt. Vi gleder oss!

Forfatter: Tina Bekkholt

Tina, 29 år, opprettet Eurovision på norsk (nå kjent som Eurovisionsquad) i 2016. Hun har fulgt nøye med på Eurovision Song Contest siden 2000, og blogget lenge om emnet, før hun begynte å skrive for daværende escwebs.net høsten 2012. Hun har siden 2013 reist rundt for å overvære Eurovision live, og har også fått med seg noen nasjonale finaler i Norge og Sverige. Tina sin musikkinteresse har vart hele livet, og hun har gått i musikkbarnehage, på musikkskole, musikklinja på videregående og senest tatt en bachelorgrad i Music Management.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s