Israels låt er klar!

Det er nå bestemt hvilken låt Israels artist Eden Alene skal delta i Eurovision med, og valget falt på «Set me free». Eden skulle egentlig representere Israel i fjor, men ettersom konkurransen som kjent ble avlyst grunnet koronapandemien, bestemte KAN (israelsk kringkasting) at hun skulle representere landet i 2021.

I desember i fjor begynte låtutvelgelsen, og de 9 låtene det sto om ble offentliggjort. Seerne stemte frem 2 av låtene de likte best, mens en internasjonal jury stemte frem den tredje. Disse 3 finalelåtene skulle egentlig fremføres live, men dette ble avlyst av hensyn til smittefare, og vinneren ble stemt frem ved hjelp av musikkvideoene.

De 3 låtene det sto om i finalen var «La la love», «Ue la la» og «Set me free». Til slutt ble det altså «Set me free» som stakk av med seieren!

Hør låten her:

Forfatter: Victoria Pederssen

23- årig ESC- fan og språkentusiast.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s