EMMY får den neste finaleplassen

Den tredje delfinalen er overstått, og det var EMMY som til slutt stakk av med kveldens finaleplass. Vi nærmer oss finalen med stormskritt, og jeg må personlig si at det kanskje kan se ut til å bli en av de beste finalene jeg har sett! Slik så hele resultatet ut i kveld (vinnerne er uthevet):

Duell 1
Dinaye – Own Yourself
Big Daddy Karsten – Smile

Duell 2
EMMY – Witch Woods
Ole Hartz – Vi er Norge

Gullduell
Big Daddy Karsten – Smile
EMMY – Witch Woods

Forfatter: Tina Bekkholt

Tina, 29 år, opprettet Eurovision på norsk (nå kjent som Eurovisionsquad) i 2016. Hun har fulgt nøye med på Eurovision Song Contest siden 2000, og blogget lenge om emnet, før hun begynte å skrive for daværende escwebs.net høsten 2012. Hun har siden 2013 reist rundt for å overvære Eurovision live, og har også fått med seg noen nasjonale finaler i Norge og Sverige. Tina sin musikkinteresse har vart hele livet, og hun har gått i musikkbarnehage, på musikkskole, musikklinja på videregående og senest tatt en bachelorgrad i Music Management.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s