Dotter og Anton Ewald vinner den andre delfinalen

Sverige har avholdt sin andre delfinale i kveld, og de to forhåndsfavorittene innfridde og tok seg rett til finalen. Det var allikevel to veldig glade finalister som ble ropt opp, og Anton Ewald klarte seg kun igjennom halve låta når han skulle synge etter han gikk videre fordi han var så gråtkvalt. Det er fint å se så tydelig at det betyr så mye for de som går videre. Ewald sa at han brast i gråt av både lettelse, utmattelse og glede. De jobber hardt for å komme hit! Kveldens resultat endte sånn:

Til finalen:
Dotter – Little Tot
Anton Ewald – New Religion

Til andra chansen:
Frida Green – The Silence
Eva Rydberg & Eva Roos – Rena rama ding dong

5. Patrik Jean – Tears Run Dry
6. Wahl feat. Sam – 90-talet
7. Julia Alfrida – Rich

Forfatter: Tina Bekkholt

Tina, 29 år, opprettet Eurovision på norsk (nå kjent som Eurovisionsquad) i 2016. Hun har fulgt nøye med på Eurovision Song Contest siden 2000, og blogget lenge om emnet, før hun begynte å skrive for daværende escwebs.net høsten 2012. Hun har siden 2013 reist rundt for å overvære Eurovision live, og har også fått med seg noen nasjonale finaler i Norge og Sverige. Tina sin musikkinteresse har vart hele livet, og hun har gått i musikkbarnehage, på musikkskole, musikklinja på videregående og senest tatt en bachelorgrad i Music Management.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s