IMERIKA vinner den siste delfinalen i MGP

Storfavoritten for kveldens delfinalen klarte det, og skal nå konkurrere med seg selv i neste ukes finale hvor hun allerede er klar som låtskriver. Vi har nå igjen å velge ut et siste finalebidrag blant de utslåtte bidragene fra delfinalen, og dette vil skje allerede mandag kveld! Slik endte årets siste delfinale (vinnerne er uthevet):

Duell 1
TuVeia – Bli med meg på gar’n
RIVER – Coming Home

Duell 2
Ane.Fin – Walking In My Sleep
IMERIKA – I Can’t Escape

Gullduell
RIVER – Coming Home
IMERIKA – I Can’t Escape

Husk å stemme frem din favoritt av de utslåtte bidragene på mandag! Vi gleder oss masse til finalen!

Forfatter: Tina Bekkholt

Tina, 29 år, opprettet Eurovision på norsk (nå kjent som Eurovisionsquad) i 2016. Hun har fulgt nøye med på Eurovision Song Contest siden 2000, og blogget lenge om emnet, før hun begynte å skrive for daværende escwebs.net høsten 2012. Hun har siden 2013 reist rundt for å overvære Eurovision live, og har også fått med seg noen nasjonale finaler i Norge og Sverige. Tina sin musikkinteresse har vart hele livet, og hun har gått i musikkbarnehage, på musikkskole, musikklinja på videregående og senest tatt en bachelorgrad i Music Management.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s