Albina vant med Tick-Tock i Kroatia

PHOTO: HRT / RENATO BRAĐOLICA

Kroatia holdt sin nasjonale utvelgelse Dora lørdag, og valgte sin representant til årets ESC. Valget falt på Albina og låta Tick-Tock blant i alt 14 bidrag som deltok. I løpet av 2 timer var alle bidrag gått igjennom og man satt igjen med et resultat, relativt raskt i forhold til hva vi er vant med i mange andre utenlandske utvelgelser med så mange deltakere. Det var mye farger og show (blant annet et gigantisk sjakkbrett som minnet om trollmannsjakk i Harry Potter-universet), men vokalen her og der skrantet litt akkurat i kveld. Ellers frir Dora 2021 til forventningene!

Slik ble kveldens fulle resultat:

 1. Albina Grčić – Tick-Tock (198 poeng)
 2. Nina Kraljić (Alkonost of Balkan) – Rijeka (145 poeng)
 3. Mia Negovetić – She’s Like A Dream (119 poeng)
 4. Cambi – Zaljubljen (118 poeng)
 5. Filip Rudan – Blind (118 poeng)
 6. ToMa – Ocean of Love (103 poeng)
 7. Bernarda Brunović – Colors (99 poeng)
 8. Tony Cetinski and Kiki Rahimovski – Zapjevaj, sloboda je! (77 poeng)
 9. Ella Orešković – Come This Way (52 poeng)
 10. Eric Vidović – Reci mi (45 poeng)
 11. Ashley Colburn and Bojan Jambrošić – Share The Love (43 poeng)
 12. Beta Sudar – Ma zamisli (16 poeng)
 13. Brigita Vuco – Noći pijane (15 poeng)
 14. Sandi Cenov – Kriv (12 poeng)

Forfatter: Tina Bekkholt

Tina, 29 år, opprettet Eurovision på norsk (nå kjent som Eurovisionsquad) i 2016. Hun har fulgt nøye med på Eurovision Song Contest siden 2000, og blogget lenge om emnet, før hun begynte å skrive for daværende escwebs.net høsten 2012. Hun har siden 2013 reist rundt for å overvære Eurovision live, og har også fått med seg noen nasjonale finaler i Norge og Sverige. Tina sin musikkinteresse har vart hele livet, og hun har gått i musikkbarnehage, på musikkskole, musikklinja på videregående og senest tatt en bachelorgrad i Music Management.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s