Hør Tsjekkias bidrag her!

Tsjekkia har som flere andre land i år valgt å sende artisten som skulle representert dem i 2020. I fjor skulle Benny Cristo stå på Eurovision scenen med låten Kemama. Låten han stiller med i år er nå sluppet ut og heter Omaga, en alternativ vri på uttrykket «Oh My God». Låten var en av tre mulige låter Benny Cristo ville stille med i årets Eurovision, og er i et helt annet sjanger landskap enn fjorårets bidrag.

I de to siste finalene har Tsjekkia sikret seg sterke resultater med en 6. plass (2018) og en 11. plass (2019). Kan Benny Cristo holde den trenden med gode plasseringer oppe?

Hva syns du om Tsjekkias låt i år? Spår du finaleplass på Tsjekkia?

Forfatter: Tone Maria Jonassen

Tone Maria(tidligere Squad skribent fra 2020-2023), 29 år, har fulgt med Eurovision siden 2000, da hun falt pladask for Charmed med "My Heart Goes Boom". Siden da har Eurovision interessen vokst seg større og større for hvert år. Hun har alltid vært glad i musikk og har sunget i kor siden hun var 14 år gammel.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s