Eric Saade og The Mamas vinner den fjerde delfinalen av Melodifestivalen 2021

Alle de svenske bidragene er presentert og ute nå som den siste delfinalen av årets Melodifestivalen er over. Som vanlig blir også da de tidligere vinnerne utgitt i sin helhet i musikkmarkedet, til alles fornøyelse. De syv siste delfinalistene klarte seg godt igjennom kvelden, men det er som vanlig kun to vinnere og to som får en siste sjanse allerede neste lørdag. Fjorårets vinnere som aldri fikk reist til Eurovision, The Mamas, var tilbake og jammen gikk de rett til finalen i år igjen, det er de fortjent!
Slik endte kvelden:

Til finalen:
Eric Saade – Every Minute
The Mamas – In The Middle 

Til Andra chansen:
Efraim Leo – Best Of Me
Clara Klingenström – Behöver Inte Dig Idag

5. plass: Tess Merkel – Good Life
6. plass: Sannex – All Inclusive 
7. plass: Lovad – Allting Är Precis Likadant 

Forfatter: Tina Bekkholt

Tina, 29 år, opprettet Eurovision på norsk (nå kjent som Eurovisionsquad) i 2016. Hun har fulgt nøye med på Eurovision Song Contest siden 2000, og blogget lenge om emnet, før hun begynte å skrive for daværende escwebs.net høsten 2012. Hun har siden 2013 reist rundt for å overvære Eurovision live, og har også fått med seg noen nasjonale finaler i Norge og Sverige. Tina sin musikkinteresse har vart hele livet, og hun har gått i musikkbarnehage, på musikkskole, musikklinja på videregående og senest tatt en bachelorgrad i Music Management.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s