Romanias låt «Amnesia» er sluppet

Romania sender ROXEN i år som i fjor til Eurovision. I fjor ble ROXEN internt valgt som artist og den rumanske kringkasteren TVR arrangerte en finale hvor ROXEN opptrådte med 5 låter hvor til slutt låten Alcohol You vant. I år dropper TVR finale, og en intern jury har valgt ut låten Amnesia.

Låten skal for ROXEN være en personlig låt, og med låten ønsker hun å takke alle som har støttet henne og musikken hennes.

Hør låten Amnesia her! Hva syns du om låten?

Forfatter: Tone Maria Jonassen

Tone Maria(tidligere Squad skribent fra 2020-2023), 29 år, har fulgt med Eurovision siden 2000, da hun falt pladask for Charmed med "My Heart Goes Boom". Siden da har Eurovision interessen vokst seg større og større for hvert år. Hun har alltid vært glad i musikk og har sunget i kor siden hun var 14 år gammel.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s