Hurricane er tilbake – hør Serbias bidrag

Som mange andre land i år har også Serbia valgt å sende sin representant fra fjorårets tiltenkte Eurovision. Det ble etterhvert klart at Hurricane var klare med en ny låt, og etter en liten instaglipp klarte fans å se at låta, som ble valgt ut internt, het LOCO LOCO.

Vi er tilbake der vi var i fjor med bidraget Hasta La Vista, altså med en skikkelig balkan-pop-bænger av beste sort. Med farger, glitter, dans og mye hår ser det ut til at serberne sender skikkelig godstemning ut til Europa i et år hvor vi vel egentlig trenger nettopp det.

Forfatter: Tina Bekkholt

Tina, 29 år, opprettet Eurovision på norsk (nå kjent som Eurovisionsquad) i 2016. Hun har fulgt nøye med på Eurovision Song Contest siden 2000, og blogget lenge om emnet, før hun begynte å skrive for daværende escwebs.net høsten 2012. Hun har siden 2013 reist rundt for å overvære Eurovision live, og har også fått med seg noen nasjonale finaler i Norge og Sverige. Tina sin musikkinteresse har vart hele livet, og hun har gått i musikkbarnehage, på musikkskole, musikklinja på videregående og senest tatt en bachelorgrad i Music Management.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s