ESQUAD Awards – MGP 2021: Årets sceneshow

Hele denne prisutdelingen går ut på at vi i squaden har nominert og kåret en vinner innenfor 9 forskjellige kategorier, og til slutt har vi også en hederspris å dele ut. Jeg sier vi skal dele ut priser, men dessverre er det ikke så mye mer pris enn en stor og god online klem, litt anerkjennelse og en gigantisk takk fra squaden. Vi setter så pris på alle dere som er med på å gjøre MGP til den festen den er!

Årets sceneshow er en av de prisene vi setter aller høyest her i squaden, nettopp fordi et sceneshow er en veldig stor del av hele MGP. Er ikke sceneshowet på plass, så faller brått også hele låta sammen, og man går plutselig glipp av hva som kunne ha vært et bra bidrag. Man kan både løfte låta si til å bli en vinner, og man kan knuse den helt. Her er de nominerte som vi syns løftet låta si aller mest, ved hjelp av geniale sceneshow:

Og vinneren er…….

ROYANE med CIRCUS

Herregud, Royane, FOR ET SHOW! Det er jo det her MGP og ESC handler om, dra alt det visuelle sammen med låta og få en helt magisk stund på den scenen der. Snakk om å løfte låta liksom! Vil faktisk tørre å påstå at dette føyer seg inn i MGP historien som en av de kuleste stagingene vi har sett. All ære til deg og teamet. Gratulerer og TAKK Royane!

Forfatter: Tina Bekkholt

Tina, 29 år, opprettet Eurovision på norsk (nå kjent som Eurovisionsquad) i 2016. Hun har fulgt nøye med på Eurovision Song Contest siden 2000, og blogget lenge om emnet, før hun begynte å skrive for daværende escwebs.net høsten 2012. Hun har siden 2013 reist rundt for å overvære Eurovision live, og har også fått med seg noen nasjonale finaler i Norge og Sverige. Tina sin musikkinteresse har vart hele livet, og hun har gått i musikkbarnehage, på musikkskole, musikklinja på videregående og senest tatt en bachelorgrad i Music Management.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s