ESQUAD Awards – MGP 2021: Årets robbed

Hele denne prisutdelingen går ut på at vi i squaden har nominert og kåret en vinner innenfor 10 forskjellige kategorier, og til slutt har vi også en hederspris å dele ut. Jeg sier vi skal dele ut priser, men dessverre er det ikke så mye mer pris enn en stor og god online klem, litt anerkjennelse og en gigantisk takk fra squaden. Vi setter så pris på alle dere som er med på å gjøre MGP til den festen den er!

Årets robbed er en pris som går til den artitsen og det bidraget som vi i år syns ble robbet for en bedre plassering. Det betyr ikke nødvendigvis at selve plasseringen ble dårlig, men at den hadde fortjent eller potensielt kunne gjort det mye bedre.
Og de nominerte er….

Og vinneren er…..

IMERIKA med I CAN’T ESCAPE

Mange ble nominert i denne kategorien hos oss, det var mye kvalitet i år! Allikevel var det IMERIKA som endte opp med å trekke det lengste strået hos oss. Sterk låt, sterk fremføring og en full pakke som skilte seg ut fra årets andre deltakere. Nå kom hun seg jo til finalen, men jeg hadde sett for meg at en plass enda nærmere toppen ville vært både sannsynlig og fortjent. Gratulerer med flott bidrag IMERIKA!

Forfatter: Tina Bekkholt

Tina, 29 år, opprettet Eurovision på norsk (nå kjent som Eurovisionsquad) i 2016. Hun har fulgt nøye med på Eurovision Song Contest siden 2000, og blogget lenge om emnet, før hun begynte å skrive for daværende escwebs.net høsten 2012. Hun har siden 2013 reist rundt for å overvære Eurovision live, og har også fått med seg noen nasjonale finaler i Norge og Sverige. Tina sin musikkinteresse har vart hele livet, og hun har gått i musikkbarnehage, på musikkskole, musikklinja på videregående og senest tatt en bachelorgrad i Music Management.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s