Presentasjon: Georgia

TORNIKE KIPIANI | YOU
Skrevet av: Tornike Kipiani & Aleko Berdzenishvili.

Facebook Instagram 

Tornike er 33 år og kommer fra Georgias hovedstad Tbilsi. Som 19-åring startet han sitt eget band, men han vurderte egentlig ikke å bli sanger noen gang. Først i 2014, tok ha stedet og deltok i første sesong av X Factor Georgia – som han vant! Hans mentor var ingen ringere enn Tamta, som representerte Kypros i eurovision song contest i 2019.

I fjor offentliggjorde den georgiske kringkasteren at de hadde valgt ut Tornike til å representere dem i eurovision 2020 med låta «Take Me As I Am» . Ettersom det ikke ble noe av, fikk han en ny sjanse til å representere landet i år. Den griper han med låta «You», som han selv har vært med på å skrive. Det har han gjort sammen med Aleko Berdzenishvili. Sistnevnte har ikke skrevet så mye til eurovision tidligere – men han prøvde faktisk å representere landet selv i 2008. Da fikk han en 9. plass av totalt 12 mulige – og ble slått av Diana Gurtskaya som fikk reise til eurovision med låta «Peace Will Come»

Forfatter: Hanne Rams

Lever innflytter-livet i Oslo. SoMe-ansvarlig for Eurovision Squad, som hun ble en del av i 2016. Fikk øynene opp for ESC i 2003 og har blogget om dette tidligere. Er ellers over middels glad i te i alle kopper, musikk i alle former, farger i alle nyanser og verden i alle dets hjørner.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s