ESQUAD Awards – MGP 2021: Årets personlighet

I fjor startet vi vårt eget lille award show her hos oss fordi vi i squaden syns det er så mange som fortjener mer oppmerkshomhet for det de gjør i MGP. Vi syns det er stas å kunne gi litt ekstra kred!

Hele denne prisutdelingen går altså ut på at vi i squaden har nominert og kåret en vinner innenfor 10 forskjellige kategorier, og til slutt har vi også en hederspris å dele ut. Jeg sier vi skal dele ut priser, men dessverre er det ikke så mye mer pris enn en stor og god online klem, litt anerkjennelse og en gigantisk takk fra squaden. Vi setter så pris på alle dere som er med på å gjøre MGP til den festen den er!

Som i fjor starter vi med kategorien årets personlighet.

Årets personlighet er en pris vi gir til den personligheten, og det mennesket, som vi falt mest for i årets konkurranse. Det er noen mennesker man bare føler at man kjenner  godt og heier litt ekstra på uansett hva. Enkelte mennesker rett og slett bare fortjener alt godt! Og de nominerte er….

Og vinneren er….

TIX

Så ble det altså slik at årets MGP vinner også vant årets personlighet her hos oss, men det var ingen stor overraskelse. Er det noe TIX har klart de siste månedene så er det å vinne folkets hjerter med sin sjarme og personlighet. Det er ekstra stort å som nordmann kunne stelle seg bak det norske bidraget i år, ikke bare på grunn av låta, men også på grunn av at artisten vi sender virkelig er årets personlighet og fortjener alt godt! Gratulerer Andreas, vi er glad i deg for den du er!

Forfatter: Tina Bekkholt

Tina, 29 år, opprettet Eurovision på norsk (nå kjent som Eurovisionsquad) i 2016. Hun har fulgt nøye med på Eurovision Song Contest siden 2000, og blogget lenge om emnet, før hun begynte å skrive for daværende escwebs.net høsten 2012. Hun har siden 2013 reist rundt for å overvære Eurovision live, og har også fått med seg noen nasjonale finaler i Norge og Sverige. Tina sin musikkinteresse har vart hele livet, og hun har gått i musikkbarnehage, på musikkskole, musikklinja på videregående og senest tatt en bachelorgrad i Music Management.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s