Presentasjon: Irland

LESLEY ROY| MAPS
Skrevet av: Philip Strand, Emelie Eriksson, Lesley Roy & Lukas Hällgren.

Facebook Instagram | Twitter

Lesley Roy er 34 år og kommer fra Dublin. Hun holder på med pop rock og alternativ rock og har holdt på med dette siden 2008.

Hennes debutalbum kom i 2008 og nådde topp 40-listen med singelen «Unbeautiful» . Hun skiftet senere fokus til låtskriving, hvor hun har oppnådd stor suksess. Kjente artister hun har arbeidet med er blant annet tidligere eurovision-deltaker Brendan Murray, Adam Lambert og Medina.

Lesley ble faktisk valgt ut til å representere Irland i fjor med låta «Story Of My Life» . Man fikk aldri vite hvordan den ville gjort det i eurovision song contest. Hun var så heldig at den irske kringkasteren ga henne en ny sjanse i 2021 – og i år skal hun delta med låta «Maps» . Den er skrevet av henne selv, Philip Strand, Emelie Eriksson og Lukas Hällgren. Sistnevnte var også med å skrive «She Got Me» , som Luca Hänni sang for Sveits i 2019.

Forfatter: Hanne Rams

Lever innflytter-livet i Oslo. SoMe-ansvarlig for Eurovision Squad, som hun ble en del av i 2016. Fikk øynene opp for ESC i 2003 og har blogget om dette tidligere. Er ellers over middels glad i te i alle kopper, musikk i alle former, farger i alle nyanser og verden i alle dets hjørner.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s