Presentasjon: Malta

DESTINY | JE ME CASSE
Skrevet av: Amanuel Dermont, Malin Christin, Nicklas Eklund, Pete Barringer

Facebook | Instagram

Destiny er 18 år og kommer fra byen Birkirkara i Malta. Store scener og musikkonkurranser er ikke noe nytt for den unge artisten. I 2015 vant hun for Malta i Junior Eurovision Song Contest med låten «Not My Soul». I 2017 deltok hun i Britains Got Talent og i 2020 vant hun andre sesong av Maltas X Factor. Seieren i X Factor sikret henne en deltakelse i Eurovision 2020. I fjor skulle hun deltatt med låten «All Of My Love», men som vi så altfor godt vet, så ble Eurovision i fjor avlyst.

Malta har gitt Destiny en ny sjanse, og i år stiller hun altså med låten «Je Me Casse». Låten har blitt en stor favoritt blant mange fans og har ligget høyt på bettinglistene. «Je Me Casse» er fransk og oversettes direkte til noe som «jeg knekker», men er også slang og kan oversettes som «jeg stikker». Låten handler om girl power og å være sterk og selvstendig.

Forfatter: Tone Maria Jonassen

Tone Maria(tidligere Squad skribent fra 2020-2023), 29 år, har fulgt med Eurovision siden 2000, da hun falt pladask for Charmed med "My Heart Goes Boom". Siden da har Eurovision interessen vokst seg større og større for hvert år. Hun har alltid vært glad i musikk og har sunget i kor siden hun var 14 år gammel.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s