Presentasjon: Finland

BLIND CHANNEL – DARK SIDE
Skrevet av: Aleksi Kaunisvesi, Joonas Porko, Joel Hokka, Niko Moilanen, Olli Matela

FacebookTwitterInstagramTikTok

Blind Channel er et band bestående av Joel Hokka, Niko Vilhelm Joonas Porko, Olli Matela, Tommi Lalli og Aleksi Kaunisvesi. De spiller post-hardcore, metall og alternativ rock, eller ifølge dem selv «violent pop/voldelig pop». De har spilt sammen siden 2013 og har turnert rundt i Europa med flere kjente rockeband. Nå er de klare for Rotterdam og Eurovision scenen med låten «Dark Side».

Forfatter: Tone Maria Jonassen

Tone Maria(tidligere Squad skribent fra 2020-2023), 29 år, har fulgt med Eurovision siden 2000, da hun falt pladask for Charmed med "My Heart Goes Boom". Siden da har Eurovision interessen vokst seg større og større for hvert år. Hun har alltid vært glad i musikk og har sunget i kor siden hun var 14 år gammel.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s