Presentasjon: Romania

ROXEN – AMNESIA
Skrevet av: Adelina Stîngă, Viky Red

FacebookYouTubeInstagramTikTok

Larisa Roxana Giurgiu, med artistnavnet ROXEN, er 21 år gammel og kommer fra Cluj i Romania. ROXEN er en populær artist i Romania og har vært med i flere musikk konkurranser og har hatt stor suksess med musikken hennes. I 2020 deltok hun i den nasjonale finalen i Romania der hun deltok med 5 låter. Vinnerlåta i 2020 het «Alchol You». Etter at Eurovision ble avlyst i fjor var Romania raskt ute med å offentliggjøre at ROXEN ville få en ny sjanse i 2021. Låten hun stiller med i år er «Amnesia».

Forfatter: Tone Maria Jonassen

Tone Maria, 29 år, har fulgt med Eurovision siden 2000, da hun falt pladask for Charmed med "My Heart Goes Boom". Siden da har Eurovision interessen vokst seg større og større for hvert år. Hun har alltid vært glad i musikk og har sunget i kor siden hun var 14 år gammel. Hun ble medlem av Eurovision Squad i 2020, og har også skrevet om Eurovision på egen blogg i 4 år.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s