Presentasjon: Tyskland

JENDRIK – I DON’T FEEL HATE
Skrevet av: Jendrik Sigwart, Christoph Oswald

FacebookYouTubeTwitterInstagramTikTok

Jendrik Sigwart er 26 år gammel og kommer fra Hamburg i Tyskland. Jendrik ble valgt ut til å være årets tyske representant i ESC gjennom den tyske kringkastingens interne konkurranse, Rotterdam for Germany: a “Eurovision Jury”. Låten «I Don’t Feel Hate» har han skrevet selv sammen med Christoph Oswald.

Jendrik lærte seg å spille både piano og fiolin som tenåring, men det er ukulele som har blitt hans signatur instrument, som vi også kan høre i Eurovision låten hans og se i musikk videoen. Videoen er så og si hjemmesnekra av Jendrik selv, da han selv reiste rundt i Hamburg for å samle inn ødelagte vaskemaskiner. I tillegg er også alle som deltar i videoen hans venner.

Her kan bli enda litt bedre kjent med Jendrik!

Forfatter: Tone Maria Jonassen

Tone Maria(tidligere Squad skribent fra 2020-2023), 29 år, har fulgt med Eurovision siden 2000, da hun falt pladask for Charmed med "My Heart Goes Boom". Siden da har Eurovision interessen vokst seg større og større for hvert år. Hun har alltid vært glad i musikk og har sunget i kor siden hun var 14 år gammel.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s