Presentasjon: Sveits

GJON’S TEARS – TOUT l’UNIVERS
Skrevet av: Gjon’s Tears, Nina Sampermans, Wouter Hardy, Xavier Michel

FacebookYouTubeInstagram

Gjon Muharremaj er 22 år gammel og kommer fra Broc, Fribourg i Sveits. Artistnavnet «Gjon’s Tears» er inspirert fra da han som 9 åring rørte bestefaren sin til tårer da Gjon sang låten «Can’t Help Falling In Love». Bestefaren, som kommer fra Albania, ble så henrykt over barnebarnets talent at han melte 12 år gamle Gjon på Albanias versjon av «Norske taltenter». Gjon endte der opp med en 3. plass. Året etter deltok han i «Sveitsiske talenter» og kom til semi-finalen. Det gjorde han også i sveitsiske «The Voice» i 2019.

I 2020 ble Gjon valgt ut til å representere Sveits i Eurovision. Låten som Gjon skulle stilt med i fjor het «Répendez-moi», og nederst i innlegget får du et gjensyn med låten. Gjon fikk som flere andre av fjorårets artister en ny sjanse til å representere landet sitt, og stiller i år altså med låten «Tout l’Univers» som betyr «hele universet». Låten har han vært med på å skrive selv sammen med Nina Sampermans, Wouter Hardy og Xavier Michel. Nina Sampermans har blant annet skrevet låter for bandet Hooverphonic som i år er Belgias representant i ESC. Wouter Hardy håper nok på et like godt resultat med «Tout l’Univers» som Eurovision låta han var bak i 2019, nemlig vinnerlåta «Arcade» sunget av nederlandske Duncan Laurence. Siste låtskriver Xavier Michel var en av låtskriverne av låten «Répendez-moi».

Forfatter: Tone Maria Jonassen

Tone Maria(tidligere Squad skribent fra 2020-2023), 29 år, har fulgt med Eurovision siden 2000, da hun falt pladask for Charmed med "My Heart Goes Boom". Siden da har Eurovision interessen vokst seg større og større for hvert år. Hun har alltid vært glad i musikk og har sunget i kor siden hun var 14 år gammel.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s