Presentasjon: Polen

RAFAŁ | THE RIDE
Skrevet av: Joakim Övrenius, Thomas Karlsson, Clara Rubensson og Johan Mauritzson

Facebook Instagram

Rafał Brzozowski er et kjent fjes i Polen, mest for å være på TV generelt. Polen gikk for et internt valg av ny artist i år og valget falt på TV-vert og musiker Rafał. I fjor var han faktisk programleder for Junior Eurovision Song Contest, så noe erfaring fra denne verdenen har han også!

Selve musikkarrieren hans startet i The Voice i Polen i 2012 hvor han gjorde suksess med låtene han fikk gi ut i etterkant. Han har gitt ut hele 5 album og 17 singler siden den gang. Det er allikevel programleder og entertainer han er mest kjent for å være. Midt oppi dette er han også en sportslig kar, og var tidligere bryter hvor han har vunnet bronse i det polske akademimesterskapet. Bare å passe seg her altså!

Forfatter: Tina Bekkholt

Tina, 29 år, opprettet Eurovision på norsk (nå kjent som Eurovisionsquad) i 2016. Hun har fulgt nøye med på Eurovision Song Contest siden 2000, og blogget lenge om emnet, før hun begynte å skrive for daværende escwebs.net høsten 2012. Hun har siden 2013 reist rundt for å overvære Eurovision live, og har også fått med seg noen nasjonale finaler i Norge og Sverige. Tina sin musikkinteresse har vart hele livet, og hun har gått i musikkbarnehage, på musikkskole, musikklinja på videregående og senest tatt en bachelorgrad i Music Management.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s