Presentasjon: Belgia

HOOVERPHONIC | THE WRONG PLACE
Skrevet av: Alex Callier og Charlotte Foret

Facebook Instagram

Belgia har sendt bandet Hooverphonic tilbake til ESC i 2021, men med en annen vokalist enn i fjor, de har nemlig fått tilbake sin tidligere vokalist Geike Arnaert, som sluttet i bandet i 2008. I fjor skulle de deltatt med bidraget Release Me med den forrige vokalisten Luca Chiaravalli.

Bandet går langt tilbake, og ble dannet allerede i 1995. De er derfor hva man absolutt kan kalle en erfaren gjeng med 10 utgivelser og med flere låter brukt i TV og film over hele verden igjennom årenes løp. Sjangrene de selv anser seg for å benytte seg av er alternativt, elektronika og elektropop. De to bidragene de har vist frem i Eurovision-sammenheng er derimot ganske så rolige og utpreger seg ikke veldig spesielt i noen av disse sjangrene. En god blanding kan vi vel si det er!

Forfatter: Tina Bekkholt

Tina, 29 år, opprettet Eurovision på norsk (nå kjent som Eurovisionsquad) i 2016. Hun har fulgt nøye med på Eurovision Song Contest siden 2000, og blogget lenge om emnet, før hun begynte å skrive for daværende escwebs.net høsten 2012. Hun har siden 2013 reist rundt for å overvære Eurovision live, og har også fått med seg noen nasjonale finaler i Norge og Sverige. Tina sin musikkinteresse har vart hele livet, og hun har gått i musikkbarnehage, på musikkskole, musikklinja på videregående og senest tatt en bachelorgrad i Music Management.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s