Presentasjon: San Marino

SENHIT | ADRENALINA
Skrevet av: Thomas Stengaard, Joy Deb, Linnea Deb, Jimmy Thörnfeldt, Kenny Silverdique, Suzi Pancenkov, Malou Linn Eloise Ruotsalainen, Chanel Tukia, Senhit Zadik Zadik og Dillard Tramar

Facebook Instagram 

Selveste Senhit er ikke ukjent for ESC-fans, for dette er ei dame som vet å være på ballen og engasjere seg blant folk. Hun er nok en artist som returnerer fra i fjor, da skulle hun deltatt med bidraget Freaky! I år kommer hun tilbake med en haug med kjente svenske låtskrivere på slep, og Flo Rida har også kastet seg med sånn midt oppi det hele!

Siden sitt comback til konkurransen i fjor (for hun har vært med tidligere også, tilbake i 2011, den gang med en litt annen stil) har Senhit postet store mengder i sosiale medier, både generelt, men også spesielt rundt Eurovision (og hunden sin som ser ut til å være en ekstremt stor del av livet hennes utenom musikken).

Noe av det hun har gjort mest er å covre kjente Eurovision-låter, både nye og gamle. Og her er det ikke bare snakk om søte coverversjoner med litt klimpring på gitar, hun har kjørt fullt ut sin egen versjon med musikkvideo og det hele, selvfølgelig med sin egne hashtag #FreakyTripToRotterdam . San Marino gjør det store i år – de sender full kvalitet på HELE pakka! Nå gjenstår det bare å se om sceneshowet i mai vil innfri deretter. Jeg syns det ble vanskelig å velge ut noen få av coverlåtene hennes, så her får dere se hel 5 av de – og det finnes flere!

Forfatter: Tina Bekkholt

Tina, 29 år, opprettet Eurovision på norsk (nå kjent som Eurovisionsquad) i 2016. Hun har fulgt nøye med på Eurovision Song Contest siden 2000, og blogget lenge om emnet, før hun begynte å skrive for daværende escwebs.net høsten 2012. Hun har siden 2013 reist rundt for å overvære Eurovision live, og har også fått med seg noen nasjonale finaler i Norge og Sverige. Tina sin musikkinteresse har vart hele livet, og hun har gått i musikkbarnehage, på musikkskole, musikklinja på videregående og senest tatt en bachelorgrad i Music Management.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s