ESQUAD Awards – MGP 2021: Årets vokal

Hele denne prisutdelingen går ut på at vi i squaden har nominert og kåret en vinner innenfor 9 forskjellige kategorier, og til slutt har vi også en hederspris å dele ut. Jeg sier vi skal dele ut priser, men dessverre er det ikke så mye mer pris enn en stor og god online klem, litt anerkjennelse og en gigantisk takk fra squaden. Vi setter så pris på alle dere som er med på å gjøre MGP til den festen den er!

Ny kategori for i år er årets vokal, rett og slett fordi artistene fortjener det! Det er et utdatert og urettferdig rykte om at det er mye dårlig vokal i MGP og ESC, og noen synger fletta av oss alle! Her er de vi syns utmerket seg mest i år….

Og vinneren er…..

KIIM

Gratulerer så mye KiiM, alle andre kan bare gå hjem og legge seg da du setter i gang! Frysninger all the way! Man blir rett og slett litt målløs av hvor nydelig og mektig dette er. Vi vil ha deg tilbake i MGP, vær så snill, vi trenger deg her. Jeg håper du forstår hvilket magisk øyeblikk du har skapt i MGP-historien, og vi takker og bukker så mye for at du gav oss denne opplevelsen.

Forfatter: Tina Bekkholt

Tina, 29 år, opprettet Eurovision på norsk (nå kjent som Eurovisionsquad) i 2016. Hun har fulgt nøye med på Eurovision Song Contest siden 2000, og blogget lenge om emnet, før hun begynte å skrive for daværende escwebs.net høsten 2012. Hun har siden 2013 reist rundt for å overvære Eurovision live, og har også fått med seg noen nasjonale finaler i Norge og Sverige. Tina sin musikkinteresse har vart hele livet, og hun har gått i musikkbarnehage, på musikkskole, musikklinja på videregående og senest tatt en bachelorgrad i Music Management.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s