Presentasjon: Portugal

THE BLACK MAMBA | LOVE IS ON MY SIDE
Skrevet av: TATANKA

Facebook | Instagram

I Portugal valgte de som oss i år – en nasjonal finale med nye artister og nye muligheter. Her ble det bandet The Black Mamba som stakk av med seieren. Eurovision-bidraget Love is On My Side er faktisk skrevet under en reise til Nederland, hvilket gjør det ekstra spesielt for bandet å skulle få representere landet med denne låta i nettopp Nederland.

Bandet ble dannet i 2010 som spiller soul, funk og blues. Etter stor suksess med sitt første album dro de ut på turné og fant ut at livescenen var der de aller helst ville være. De har derfor fokusert på dette og fått muligheten til å spille rundt i verden på flere store scener og festivaler.

Forfatter: Tina Bekkholt

Tina, 29 år, opprettet Eurovision på norsk (nå kjent som Eurovisionsquad) i 2016. Hun har fulgt nøye med på Eurovision Song Contest siden 2000, og blogget lenge om emnet, før hun begynte å skrive for daværende escwebs.net høsten 2012. Hun har siden 2013 reist rundt for å overvære Eurovision live, og har også fått med seg noen nasjonale finaler i Norge og Sverige. Tina sin musikkinteresse har vart hele livet, og hun har gått i musikkbarnehage, på musikkskole, musikklinja på videregående og senest tatt en bachelorgrad i Music Management.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s