Presentasjon: Storbritannia

JAMES NEWMAN | EMBERS
Skrevet av: James Newman, Conor Blake, Danny Shah, Tom Hollings og Samuel Brennan

Facebook | Instagram

James Newman kommer tilbake til Eurovision, som mange andre i år. Han skulle deltatt med bidraget My Last Breath i fjor.

James er en etablert låtskriver i Storbritannia, som har vunnet pris under Brit Awards og vært nominert til Grammy. Han har skrevet låter som er blitt hits i flere land, blant annet her i Norge, med låta Blame. Han er nemlig storebror til John Newman, som er et litt mer kjent navn her i landet. I tillegg har James jobbet med kjente navn som Ed Sheeran og Kesha.

Han lanserte sin første EP som artist selv i fjor. Eurovision bidragene hans er derfor noe av det første vi får høre fra James som artist, men muligens langt ifra det siste?

Forfatter: Tina Bekkholt

Tina, 29 år, opprettet Eurovision på norsk (nå kjent som Eurovisionsquad) i 2016. Hun har fulgt nøye med på Eurovision Song Contest siden 2000, og blogget lenge om emnet, før hun begynte å skrive for daværende escwebs.net høsten 2012. Hun har siden 2013 reist rundt for å overvære Eurovision live, og har også fått med seg noen nasjonale finaler i Norge og Sverige. Tina sin musikkinteresse har vart hele livet, og hun har gått i musikkbarnehage, på musikkskole, musikklinja på videregående og senest tatt en bachelorgrad i Music Management.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s