ESQUAD Awards – MGP 2021: Årets hit

Hele denne prisutdelingen går ut på at vi i squaden har nominert og kåret en vinner innenfor 9 forskjellige kategorier, og til slutt har vi også en hederspris å dele ut. Jeg sier vi skal dele ut priser, men dessverre er det ikke så mye mer pris enn en stor og god online klem, litt anerkjennelse og en gigantisk takk fra squaden. Vi setter så pris på alle dere som er med på å gjøre MGP til den festen den er!

Årets hit er en av de tre prisene som vi i squaden setter høyest. Dette er muligens den viktigste og vanskeligste prisen å vinne her hos oss. Hele MGP og ESC handler jo egentlig om nettopp dette, å skape en hit! Det å nå ut til folket og bli spilt overalt er ikke nødvendigvis en lett jobb.
De nominerte er….

Og vinneren er….

TIX

Strømmetallene lyver ikke – TIX har den største hiten i årets MGP, og ser man tilbake på populariteten hos folke tidligere år også, så er ikke dette veldig overraskende. Har vi egentlig noengang før sendt et bidrag som representerer hva det norske folk faktisk hører på? Gratulerer for fjerde gang i ESQUAD Awards TIX, det er vel fortjent!

Forfatter: Tina Bekkholt

Tina, 29 år, opprettet Eurovision på norsk (nå kjent som Eurovisionsquad) i 2016. Hun har fulgt nøye med på Eurovision Song Contest siden 2000, og blogget lenge om emnet, før hun begynte å skrive for daværende escwebs.net høsten 2012. Hun har siden 2013 reist rundt for å overvære Eurovision live, og har også fått med seg noen nasjonale finaler i Norge og Sverige. Tina sin musikkinteresse har vart hele livet, og hun har gått i musikkbarnehage, på musikkskole, musikklinja på videregående og senest tatt en bachelorgrad i Music Management.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s