ESQUAD Awards – MGP 2021: Årets hederspris

Hele denne prisutdelingen går ut på at vi i squaden har nominert og kåret en vinner innenfor 9 forskjellige kategorier, og til slutt har vi også en hederspris å dele ut. Jeg sier vi skal dele ut priser, men dessverre er det ikke så mye mer pris enn en stor og god online klem, litt anerkjennelse og en gigantisk takk fra squaden. Vi setter så pris på alle dere som er med på å gjøre MGP til den festen den er!

Nå har vi altså kommet til den gjeveste prisen av alle, nemlig hedersprisen. I fjor gikk vår hederspris til Ronny Brede Aase, for hans fantastiske innsats som programleder under en live finale som hadde en del humper i veien, uten at han lot seg vippe av pinnen utad. I år skal vi dele ut denne prisen til en av årets artister.

Årets hedersprisvinner har bemerket seg stort hos både gamle og unge nordmenn for sin åpenhet, ærlighet og det å sette ord på det som det kanskje ikke er så lett å sette ord på. Allerede i høst begynte han å åpne seg så smått om hvordan livet egentlig hadde vært, og forklarte omsider hvordan tunge tanker kunne blitt enden på hans liv. Det er et tøft tema, og dessverre noe så altfor mange der ute kan kjenne seg igjen i. Og det er nettopp derfor det er så viktig det han gjør! Kall det hva du vil, men strategisk markedsføring eller ei, det er viktigheten av å belyse og fronte temaet psykisk helse som er det store her, og jeg vet at han allerede har nådd mennesker med dette både i Norge og utlandet.

Fineste Andreas (TIX) Haukeland, du får nok en pris. Gratulerer med årets hederspris, den er din fordi du fortjener det! Det er det samme hvordan det skulle gå i Eurovision i mai, du har allerede klart å nå frem etter din MGP-deltakelse, også i utlandet. Vi i squaden håper og tror du har fått med deg alle gode ord fra internasjonale fans. Jeg har sett at det eksploderer litt i forskjellige ESC-fan forum i det siste, mange er så rørt av historien din og du har allerede klart å hjelpe flere av de med både musikk og ord. Vi håper også du tar inn over deg hvor viktig åpenheten din har vært for mange mennesker allerede, hvor viktig DU er og hvor stolt DU bør være!

Ta vare på deg selv, og nyt livet. Tusen takk for at du er deg og at vi stolt kan stå bak deg i mai!

Stor bamseklem og all kjærlighet til deg fra Squaden ❤️

Bilde: Julia Marie Naglestad/NRK

Forfatter: Tina Bekkholt

Tina, 29 år, opprettet Eurovision på norsk (nå kjent som Eurovisionsquad) i 2016. Hun har fulgt nøye med på Eurovision Song Contest siden 2000, og blogget lenge om emnet, før hun begynte å skrive for daværende escwebs.net høsten 2012. Hun har siden 2013 reist rundt for å overvære Eurovision live, og har også fått med seg noen nasjonale finaler i Norge og Sverige. Tina sin musikkinteresse har vart hele livet, og hun har gått i musikkbarnehage, på musikkskole, musikklinja på videregående og senest tatt en bachelorgrad i Music Management.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s