Fredag, 14.05 – Andre sceneprøve for siste halvdel av andre semifinale

Victoria for Bulgaria i sin første sceneprøve. Bilde: EBU / THOMAS HANSES

Alle bidrag har nå hatt sin tur på scenen, og mange av de er også ferdige med sine andre prøverunde. I dag er det tid for at de siste åtte bidragene fra den andre semifinalen skal få ha sine andre sceneprøver, hvilket betyr at vi også vil få et lite innblikk i hvordan dette til slutt vil se ut på skjermen. Videoer vil bli lagt ut her igjennom dagen. Her er dagens land:

Georgia
Albania
Portugal
Bulgaria
Finland
Latvia
Sveits
Danmark

Forfatter: Tina Bekkholt

Tina, 29 år, opprettet Eurovision på norsk (nå kjent som Eurovisionsquad) i 2016. Hun har fulgt nøye med på Eurovision Song Contest siden 2000, og blogget lenge om emnet, før hun begynte å skrive for daværende escwebs.net høsten 2012. Hun har siden 2013 reist rundt for å overvære Eurovision live, og har også fått med seg noen nasjonale finaler i Norge og Sverige. Tina sin musikkinteresse har vart hele livet, og hun har gått i musikkbarnehage, på musikkskole, musikklinja på videregående og senest tatt en bachelorgrad i Music Management.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s