Lørdag, 15.05 – Big 5 og Nederland har sine andre gjennomganger

Barbara Pravi fra Frankrike under sin første sceneprøve. Bilde: EBU / THOMAS HANSES

Så var det tid for årets siste ordinære sceneprøver før selve showene. Shit, disse dagene i Eurovision-bobla bare flyr avgårde! Vi legger som vanlig ut videoer her etterhvert. Det er altså de som er direkte i finalen som skal ha sine andre sceneprøver i dag:

Italia
Tyskland
Nederland
Frankrike
Storbritannia
Spania

Forfatter: Tina Bekkholt

Tina, 29 år, opprettet Eurovision på norsk (nå kjent som Eurovisionsquad) i 2016. Hun har fulgt nøye med på Eurovision Song Contest siden 2000, og blogget lenge om emnet, før hun begynte å skrive for daværende escwebs.net høsten 2012. Hun har siden 2013 reist rundt for å overvære Eurovision live, og har også fått med seg noen nasjonale finaler i Norge og Sverige. Tina sin musikkinteresse har vart hele livet, og hun har gått i musikkbarnehage, på musikkskole, musikklinja på videregående og senest tatt en bachelorgrad i Music Management.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s