Nok en positiv COVID-test i Eurovision – Duncan Laurence får ikke fremføre

Duncan Laurence etter seieren i 2019.

EBU bekrefter at det er kommet inn nok en positiv COVID-test i årets Eurovision Song Contest. Denne gangen er det den forrige vinneren Duncan Laurence som har testet positivt og dessverre ikke får fremført vinnerlåten sin fra 2019 slik tradisjonen tilsier. Han vil allikevel bli å se på skjermen etter hva vi hittil vet, på livecam fra rommet sitt i isolasjon.

Duncan var også å se i tirsdagens semifinale, da hadde han testet negativt dagen før. Onsdag begynte han å merke milde symptomer og mottok idag en positiv test. Han har heldigvis fremdeles kun milde symptomer etter hva vi vet.

Vi ønsker Duncan alt vel, masse god bedring og håper han vil få fremført vinnerlåten i ESC-sammenheng en annen gang!

Forfatter: Tina Bekkholt

Tina, 29 år, opprettet Eurovision på norsk (nå kjent som Eurovisionsquad) i 2016. Hun har fulgt nøye med på Eurovision Song Contest siden 2000, og blogget lenge om emnet, før hun begynte å skrive for daværende escwebs.net høsten 2012. Hun har siden 2013 reist rundt for å overvære Eurovision live, og har også fått med seg noen nasjonale finaler i Norge og Sverige. Tina sin musikkinteresse har vart hele livet, og hun har gått i musikkbarnehage, på musikkskole, musikklinja på videregående og senest tatt en bachelorgrad i Music Management.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s