I kveld: Andre semifinale – her er våre tanker

Samanta Tina har prøvd seg for ESC mange ganger, og endelig er hun her. Tar hun seg til finale? Bilde: EBU / ANDRES PUTTING

Så var turen kommet til den andre semifinalen, og 17 bidrag står for tur. Som på tirsdag sendes det hele live i kveld kl. 21:00, på NRK1 eller i YouTube vinduet her nederst. Landene som står for tur er San Marino, Estland, Tsjekkia, Hellas, Østerrike, Polen, Moldova, Island, Serbia, Georgia, Albania, Portugal, Bulgaria, Finland, Latvia, Sveits og Danmark. 50% av stemmene ble avgjort i går kveld, når juryen fikk stemme. Det virket også som om de slapp unna tekniske problemer i går kveld, så det lover godt.

Ikke glem å laste ned vårt stemmeskjema her!

Vi har dessverre ikke lov til å stemme i denne semifinalen, men vi kan jo heie frem våre favoritter allikevel! Vi krysser litt ekstra fingrene for Island i kveld, siden de dessverre i går fikk en positiv COVID-test og må holde seg på hotellet mens en innspilling av en av prøvene av bidraget deres vil bli vist.

Som på tirsdag har noen av oss i squaden tippet kveldens resultater:

Hanne:
Bulgaria
Moldova
San Marino
Island
Finland
Hellas
Sveits
Danmark
Østerrike
Polen

Jesper:
Albania
Bulgaria
Finland
Hellas
Island
Moldova
Portugal
San Marino
Serbia
Sveits

Tone Maria:
Bulgaria
Island
Sveits
Moldova
Hellas
Latvia
Danmark
San Marino
Finland
Serbia

Tina:
Bulgaria
Sveits
Finland
Serbia
San Marino
Island
Hellas
Albania
Portugal
Østerrike

Forfatter: Tina Bekkholt

Tina, 29 år, opprettet Eurovision på norsk (nå kjent som Eurovisionsquad) i 2016. Hun har fulgt nøye med på Eurovision Song Contest siden 2000, og blogget lenge om emnet, før hun begynte å skrive for daværende escwebs.net høsten 2012. Hun har siden 2013 reist rundt for å overvære Eurovision live, og har også fått med seg noen nasjonale finaler i Norge og Sverige. Tina sin musikkinteresse har vart hele livet, og hun har gått i musikkbarnehage, på musikkskole, musikklinja på videregående og senest tatt en bachelorgrad i Music Management.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s