Påvist COVID hos islandsk deltaker – får ikke opptre

Bilde fra prøven de hadde forrige uke. Bilde: EBU / THOMAS HANSES

Søndag kom nyheten om at det var smitte i blant annet den islandske delegasjonen, så samtlige delegasjonsmedlemmer har vært i streng karantene siden det, og blitt testet jevnlig. I dag har en av medlemmene i bandet Daði og Gagnamagnið testet positivt på COVID-19. Dette betyr at medlemmet ikke kan være med på scenen hverken under jurysemien i kveld eller liveshowet i morgen. Bandet stiller ikke på scenen og holder seg helt unna, men deltar med et opptak fra den siste prøven de avholdt forrige uke.

Vi er svært lei oss i Squaden for at Island ikke får deltatt slik det var tenkt, men vi krysser fingrene, ønsker god bedring deres vei og satser på null spredning.

Forfatter: Tina Bekkholt

Tina, 29 år, opprettet Eurovision på norsk (nå kjent som Eurovisionsquad) i 2016. Hun har fulgt nøye med på Eurovision Song Contest siden 2000, og blogget lenge om emnet, før hun begynte å skrive for daværende escwebs.net høsten 2012. Hun har siden 2013 reist rundt for å overvære Eurovision live, og har også fått med seg noen nasjonale finaler i Norge og Sverige. Tina sin musikkinteresse har vart hele livet, og hun har gått i musikkbarnehage, på musikkskole, musikklinja på videregående og senest tatt en bachelorgrad i Music Management.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s