Disse er videre fra den første semifinalen!

Malta, en av forhåndsfavorittene som kvalifiserte seg i kveld. Bildet er fra andre sceneprøve. Bilde: EBU / ANDRES PUTTING

Den første semifinalen er over, og vi har ti vinnere som er videre til finalen på lørdag. For en tøff semifinale, og for noen bidrag vi har fått inn i finalen nå. Uansett utfall i kveld ville noen vært overraskende ute, så vi håper alle føler de har gjort sitt beste i kveld, uavhengig av hvilken plass de endte på. Her er finalistene fra kvelden:

  • Norge
  • Israel
  • Russland
  • Aserbajdsjan
  • Malta
  • Litauen
  • Kypros
  • Sverige
  • Belgia
  • Ukraina

Hvilke av disse som fikk flest og minst stemmer i kveld vet vi ikke enda, dette resultatet vil først bli tilgjengelig etter finalen.

TIX gjorde en fantastisk jobb på scenen, og var den første til å få finaleplass i kveld! Gratulerer så mye!

Forfatter: Tina Bekkholt

Tina, 29 år, opprettet Eurovision på norsk (nå kjent som Eurovisionsquad) i 2016. Hun har fulgt nøye med på Eurovision Song Contest siden 2000, og blogget lenge om emnet, før hun begynte å skrive for daværende escwebs.net høsten 2012. Hun har siden 2013 reist rundt for å overvære Eurovision live, og har også fått med seg noen nasjonale finaler i Norge og Sverige. Tina sin musikkinteresse har vart hele livet, og hun har gått i musikkbarnehage, på musikkskole, musikklinja på videregående og senest tatt en bachelorgrad i Music Management.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s