I kveld: Første semifinale – her er våre tanker

TIX er klar for Norge i kveld. Bilde:  EBU / ANDRES PUTTING

Happy Eurovision-week til alle! Tiden er endelig inne, og årets første semifinale sendes live i kveld 21:00. Som vanlig kan vi i Norge se det hele på NRK1, eller du kan se det i YouTube-vinduet nederst her.

50% av stemmene er allerede avgjort. Som vanlig gir juryen sine poeng i et eget juryshow kvelden før folket får se det hele. 3 av bidragene måtte få opptre på nytt i går kveld, grunnet tekniske problemer med in-ear. Vi får håpe samtlige bidrag slipper noe trøbbel i kveld.

Siden Norge deltar i den første semifinalen får vi også lov til å stemme i denne semifinalen, så her har du muligheten til å få med din favoritt videre til finalen på lørdag. Dette er en ekstremt tøff semifinale, og det er svært vanskelig å skulle spå hvordan dette skal ende. Allikevel har noen av oss i squaden forsøkt oss på å tippe kveldens resultat, så det blir spennende å se hvem av oss som har klart å tippe flest riktige:

Tone Maria:
Ukraina
Sverige
Aserbajdsjan
Litauen
Kypros
Israel
Russland
Malta
Romania
Norge

Jesper:
Belgia
Kroatia
Kypros
Litauen
Malta
Norge
Romania
Russland
Sverige
Ukraina

Hanne:
Malta
Ukraina
Norge
Litauen
Sverige
Russland
Kypros
Romania
Nord-Makedonia
Belgia

Tina:
Ukraina
Kypros
Russland
Litauen
Aserbajdsjan
Malta
Kroatia
Sverige
Norge
Belgia

Forfatter: Tina Bekkholt

Tina, 29 år, opprettet Eurovision på norsk (nå kjent som Eurovisionsquad) i 2016. Hun har fulgt nøye med på Eurovision Song Contest siden 2000, og blogget lenge om emnet, før hun begynte å skrive for daværende escwebs.net høsten 2012. Hun har siden 2013 reist rundt for å overvære Eurovision live, og har også fått med seg noen nasjonale finaler i Norge og Sverige. Tina sin musikkinteresse har vart hele livet, og hun har gått i musikkbarnehage, på musikkskole, musikklinja på videregående og senest tatt en bachelorgrad i Music Management.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s