Georgia: Circus Mircus til Eurovision 2022

Ved det som må ha vært et internt valg har vi fått bekreftet en ny representant til Eurovision Song Contest 2022, nemlig Circus Mircus som skal representere Georgia.

Dette ble klart i en offentlig YouTube-video (se under), samtidig som det skal ha blitt sendt inn et brev til Eurovision hvor det bekreftes. Det hele virker rett så mystisk, og det er hittil ingen som riktig vet hvem som er med i dette bandet.

Det ryktes blant annet om at det er sammenlikninger med bandet som representerte landet tilbake i 2016, Nika Kocharov & Young Georgian Lolitaz. Det vi vet så langt er at det skal være med flere profesjonelle aktører for å skape frem en audio-visuell opplevelse.

Foreløpig vet vi ingenting om hva slags låt de skal fremføre, men det er helt sikkert at dette blir noe spennende og annerledes!

Forfatter: Tina Bekkholt

Tina, 29 år, opprettet Eurovision på norsk (nå kjent som Eurovisionsquad) i 2016. Hun har fulgt nøye med på Eurovision Song Contest siden 2000, og blogget lenge om emnet, før hun begynte å skrive for daværende escwebs.net høsten 2012. Hun har siden 2013 reist rundt for å overvære Eurovision live, og har også fått med seg noen nasjonale finaler i Norge og Sverige. Tina sin musikkinteresse har vart hele livet, og hun har gått i musikkbarnehage, på musikkskole, musikklinja på videregående og senest tatt en bachelorgrad i Music Management.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s