Bulgaria: Intelligent Music Project feat. Ronnie Romero sendes til Eurovision 2022

Her er band og vokalist samlet. Bilde: BNT

Allerede er enda et bidrag valgt til Eurovision Song Contest 2022, denne gangen også ved et internt valg.

Bulgaria har nemlig offentliggjort at de vi sende bandet Intelligent Music Project sammen med vokalisten Ronnie Romero som sin representant til ESC neste år. Bandet kjører full rockestemning, og har samarbeidet med flere store internasjonale navn innen rockens verden, blant annet John Lawton fra Uriah Heep, Carl Sentance fra Nazareth og Bobby Rondinelli fra selveste Black Sabbath. Rett og slett store navn.

Vi har også faktisk sett en av bandmedlemmene i Eurovision-sammenheng tidligere, nemlig Stoyan Yankoulov som representerte Bulgaria sammen med Elitsa i 2007 og 2013. Det første året gikk det også riktig så bra med de resultatmessig, nemlig en respektabel syvende plass.

Vokalisten, Ronnie Romero kommer nå fra heavy metal-bandet Ritchie Blackmore’s Rainbow, men har også spilt i flere andre band i sjangeren tidligere.

Låta er også valgt, og den heter Intention, men den kommer ikke ut før 7. desember. Vi gleder oss til å høre hva Bulgaria har til oss denne gangen!

Forfatter: Tina Bekkholt

Tina, 29 år, opprettet Eurovision på norsk (nå kjent som Eurovisionsquad) i 2016. Hun har fulgt nøye med på Eurovision Song Contest siden 2000, og blogget lenge om emnet, før hun begynte å skrive for daværende escwebs.net høsten 2012. Hun har siden 2013 reist rundt for å overvære Eurovision live, og har også fått med seg noen nasjonale finaler i Norge og Sverige. Tina sin musikkinteresse har vart hele livet, og hun har gått i musikkbarnehage, på musikkskole, musikklinja på videregående og senest tatt en bachelorgrad i Music Management.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s