Sverige: 14 deltakere offentliggjort

John Lundvik er et av comebackene i årets Mello. Her fra han var med i 2019.

Den største av alle nasjonale finaler, den hellige Melodifestivalen er selvfølgelig tilbake, og denne gang har de valgt å legge ut halvparten av deltakerne i første omgang, og så får vi resten ved en senere anledning (som vi ikke har fått vite helt når er enda). Allikevel skal det sies at man lett kan kjenne igjen Mello-temaet fra tidligere, en hel bunt kjente ansikt blandet sammen med noen helt nye. Her er hele lista så langt:

Anders Bagge Bigger Than the Universe

LiamooBluffin’

Faith Kakembo Freedom

Linda BengtzingFyrfaldigt hurra!

Danne StråhedHallabaloo

Cornelia JakobsHold Me Closer

Cazzi Opeia I Can’t Get Enough

Samira Manners I Want to Be Loved

Omar Rudberg Moving Like That

Klara HammarströmRun to the Hills

Tribe FridayShut Me Up

TheozSom du vill

Niello & Lisa AjaxTror du att jag bryr mig

John LundvikÄnglavakt

Forfatter: Tina Bekkholt

Tina, 29 år, opprettet Eurovision på norsk (nå kjent som Eurovisionsquad) i 2016. Hun har fulgt nøye med på Eurovision Song Contest siden 2000, og blogget lenge om emnet, før hun begynte å skrive for daværende escwebs.net høsten 2012. Hun har siden 2013 reist rundt for å overvære Eurovision live, og har også fått med seg noen nasjonale finaler i Norge og Sverige. Tina sin musikkinteresse har vart hele livet, og hun har gått i musikkbarnehage, på musikkskole, musikklinja på videregående og senest tatt en bachelorgrad i Music Management.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s